Förmåner

Förmåner i Fonus

 

Läs om dina förmåner hos Fonus via denna länk

https://www.fonus.se/medlem

 

Medlemsförmåner

 

  • 500 kr prisavdrag vid beställning av begravning hos Fonus och extra förmånligt pris på gravsten.
  • 750 kr prisavdrag på rådgivning hos Familjens jurist.

Förmånerna aktiveras genom att du fyller i ett webbformulär där du anger vilket kontor du vill ha kontakt med, vilken ägarorganisation du är medlem i och ditt ärende. När du fyller i formuläret går ett meddelande till rätt kontor, som ser till att du får prisavdraget.

Fonus är rikstäckande – det är alltid nära till oss. Tillsammans kan vi bjuda in era medlemmar till träffar där vi berättar om svarar på frågor om begravningar och familjejuridik. Kontakta ditt närmaste Fonus- eller Familjens juristkontor om du vill veta mer. Som medlemmar i Fonus får ni ränta på medlemsinsatsen och har möjlighet att aktivt vara med och påverka Fonus uteveckling.

Aktivera medlemsförmåner

Prisavdragen aktiveras genom att man fyller i ett webbformulär inför kontakten med Fonus eller Familjens jurist. 

Många ägarorganisationer har lagt upp länkar till Fonus och Familjens jurist bland sina medlemsförmåner. Vi hjälper gärna till med underlag och material för detta. 
Förmånen 500 kr prisavdrag på begravning registreras/aktiveras före besöket hos Fonuskontoret eller direkt vid första mötet. Det går inte att efter ett avslutat uppdrag åberopa prisavdraget. En medlemsförmån/prisavdrag per uppdrag.

 

Medlemsförmån hos Fonus

Som medlem har du 500 kronor lägre kostnad hos Fonus vid begravning och 2 000 kronor avdrag vid köp av gravsten för minst 14 000 kronor. Förmånerna gäller vid beställning av begravning för alla medlemmar, dess make/maka, sambo, barn, barnbarn, syskon, förälder, svärförälder samt mor- och farförälder.
Till formuläret för att aktivera förmånen.

Medlemsförmån hos Familjens jurist

750 kr prisavdag på första konsulttimmen hos Familjens jurist
Som medlem i någon av Fonus ägarorganisationer får du, om ditt besök bokas här, 750 kr rabatt på den första konsultationstimmen. Gäller alla ärenden utom rättshjälp och rättskydd.